AJUNTAMENT DE SALT – Aprovada la resolució de les subvencions en espècie par al foment de la seguretat a les comunitats de propietaris a través del subministrament de càmeres de seguretat i portes de comptadors

RECORDEU:

  • El termini per presentar les sol·licituds és del 19 de març al 30 d’abril, ambdós inclosos.
  • Tota la sol·licitud s’ha de fer electrònicament i acompanyada dels documents requerits. En cap cas s’admetrà el format paper. Podeu seguir la guia que es mostra a continuació per a presentar els documents de la forma correcta.

Emplenar el document “Model 1 – Instància” juntament amb la documentació adient. S’haurà d’emplenar electrònicament.

Veure base cinquena.

Enllaç a les bases.

  1. Anar a l’enllaç de la seu electrònica per presentar una instància genèrica, és important accedir-hi des del navegador Internet Explorer (clica aquí).
  2. Un cop emplenades les dades que es demanen s’han d’adjuntar tots els documents prèviament preparats.

Si teniu algun problema amb la presentació dels documents envieu un correu electrònic a subvencionscomunitats@salt.cat

Close Menu

Este sitio web utiliza cookies para que usted tenga la mejor experiencia de usuario. Si continúa navegando está dando su consentimiento para la aceptación de las mencionadas cookies y la aceptación de nuestra política de cookies, pinche el enlace para mayor información.plugin cookies

ACEPTAR
Aviso de cookies